dimarts, 28 de juny del 2011

MOCIÓ SOBRE LA REFORMA DE LA RONDA (Avgda Diputació)


Joan V. Puchol Pérez, portaveu del Grup Polític Municipal C. M. COMPROMÍS, en aplicació de l’article 97 del ROF i dels articles 91 i següents del Reglament d’organització i funcionament de l’Ajuntament de Guadassuar, presenta per a la seua inclusió i debat del Ple Ordinari, la següent MOCIÓ

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

Si hi ha una obra al poble que obtinga major consens pel que fa al seu rebuig popular, eixa obra és la de l'Avinguda de la Diputació. En efecte, parles amb qui parles del poble, i sobretot si viu en dita avinguda o als carrers que hi accedeixen, l'opinió que et traslladen és sempre la mateixa: l'obra de reforma no agrada.

Aquesta unanimitat, que coincideix amb la nostra posició manifestada des d'un primer moment, és la que ens ha fet pensar que quants més diners es gasten en aquesta obra, més malgastats estaran. I més diners costarà de rectificar. En altres paraules, com diu la saviesa popular, “més val perdre, que més perdre”.

I com que “rectificar és de savis” i encara estem a temps, presenta al debat i aprovació del PLE aquests ACORDS:

1.-Paralització immediata de l'obra i del projecte actuals.

2.-Usar els diners compromesos de la 2a fase llevant els blocs de la zona central de l'Avinguda, pels problemes de trànsit i inundacions que suposa.

3.-Redacció d'un nou projecte que done prioritat a les persones, amb voreres més amples i carrils bici, i que situe el trànsit de cotxes pel centre del carrer, allunyant de les cases el soroll i el fum, i el perill dels vianants, sobretot de xiquets i xiquetes que van a les escoles o que passegen.

4.-Exposar al públic interessat el nou projecte durant almenys 15 dies i amb publicitat del fet, obrint-lo a la participació ciutadana, com a garantia de futur d'un projecte que pot ser una nova via emblemàtica per al poble, o continuar sent l'Avinguda de la Discòrdia.


Guadassuar a 28 de juny de 2011




Joan V. Puchol Pérez

Regidor de C. Compromís


SENYOR ALCALDE-PRESIDENT DE L'AJUNTAMENT DE GUADASSUAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada