divendres, 1 de juliol del 2011

PRECS I PREGUNTES DEL PLE DEL 30/06/2011

1.- Tornarà enguany l'Ajuntament als veïns i veïnes la taxa de fem, com havia dit el senyor alcalde? Respon que sí, a setembre


2.-Prec: que es facen les gestions oportunes perquè GUADASSUAR estiga senyalitzat en les eixides de l'A7, direcció ALZIRA o l'ALCÚDIA. Contesta que ja seria hora, que ho ha intentat moltes vegades


3.-Prec: Instal·lar més papereres al poble, ja que les persones que tenen el bon costum d'usar-les, per exemple, quan recullen dels deixalles del seu gos, han d'anar amb aquestes deixalles en la mà buscant-ne una. Facilitem-los-ho


4.-Prec: Arreglar els lavabos i els camerinos de l'Auditori municipal, que en ocasions estan inundats, plens d'insectes i presenten moltes humitats.


5.- Prec: Millorar el manteniment de les places, buidar més a sovint les papereres i que es retalle la brossa. Recollir els vidres després del primer divendres de mes, qua van xiquets/es a jugar.


6.- Cada volta es veuen més defecacions de gossos pels carrers i places. Això depén en gran part de l'educació dels seus propietaris i propietàries. Però també depén de si finalment hi ha conseqüències. Quantes denúncies ha posat la policia municipal en 2010 per defecar els gossos al carrer? Cap, diu que caldrà començar.


7.-AL regidor d'incendis:

El nostre poble té moltes hectàrees de muntanya pública, que suposen un valor ecològic i paisatgístic i de salut ambiental molt important.


-Quin és el pressupost destinat enguany per a la prevenció i extinció d'incendis?


-Quant de personal està implicat en dita tasca?


-Hi ha un Pla de prevenció i extinció d'incendis a Guadassuar?

No respon, respondrà el pròxim Ple (Les preguntes eren per saber si el regidor ja ha començat a preocupar-se per la seua àrea, els coneixements que té de com està. La falta de resposta ens fa por, ja que estem en estiu i s'han declarat incendis a Galícia.)

8.- Prec: millorar l' accessibilitat per als discapacitats ,o siga no a les barreres arquitectòniques, arreglar els carrers que estan plens de forats, que la gent respecte els aparcaments dels discapacitats, també el personal de l'ajuntament i la policia.


Em demana la còpia dels precs i peguntes i li la done.


Gràcies a totes i tots per participar. Espere les vostres aportacions per al proper Ple de 28 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada