dilluns, 23 de juliol del 2012

INFORMACIÓ SENTÈNCIA AIGUA POTABLE


JOAN V. PUCHOL PÉREZ, portaveu del Grup Polític Municipal COMPROMÍS a l’Ajuntament de Guadassuar


EXPOSE:

1.-El jutjat contenciós administratiu núm. 6 de València, en sentència núm. 406/10 d’1 de setembre de 2010, i sentència 405/10 de dos de setembre, van anul·lar l’acord del Ple de l’Ajuntament de Guadassuar de 26/03/2099 en què s’aprovaren els plecs per a la contractació del servei d’aigua potable i sanejament, i es convocava licitació pública al respecte.
2.- El TSJCV, en  sentència núm. 2/12 de 18 gener 2012, desestima el recus d’apel·lació presentat per l’Ajuntament de Guadassuar contra la sentència anterior, que es confirma, i el condemna a pagar les costes.
3.- Que no hem estat informats de les conseqüències que dites sentències suposen per al nostre municipi, de la qual cosa hauria d’haver informat, si no ho ha fet, el representant legal de l’Ajuntament en aquest cas, és a dir, el senyor Palau. De moment, sis mesos després, l’empresa AQUAGEST LEVANTE continua exercint el servei d’aigua potable, quan la seua concessió ha estat anul·lada pel jutjat, la qual cosa considerem una burla a l’estat de dret.
4.-Les preguntes que, com a mínim hauria de contestar el sr. Palau, o qui corresponga, són: quin és el termini legal per a executar la sentència? Per què no s’ha fet encara? ha de fer-se una nova licitació? ha de fer-se un nou plec de condicions? si al plec es van fer constar les noves tarifes de l’aigua, en anul·lar-se el plec, també s’anul·len les tarifes? en aquest cas, ha de tornar l’empresa als veïns i veïnes de Guadassuar la diferència entre les tarifes anul·lades i les aprovades a l’ordenança municipal vigent en aquests anys?
 5.- Que l’article 23.1 de la Constitució Espanyola, 77 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local (LBRL) i 14 i següents del ROF reconeixen el dret que els membres de les corporacions locals obtinguen els antecedents, dades o informació que es troben als serveis de la Corporació i siguen necessaris per al desenvolupament de la seua funció representativa.
6.- Que l’article 70 de la Llei 7/1985 LBRL, punt tres, indica que tots els ciutadans tenen dret a obtenir còpies i certificacions acreditatives dels acords de les Corporacions Locals i els seus antecedents.
7.- Que la informació més amunt indicada és necessària per al desenvolupament de les atribucions que la llei encomana als regidors/es (art. 22 LBRL, art. 23 del RD 781/86 i art. 50 del ROF).
Per tot això exposat

SOL·LICITE:
1.-Que l’Ajuntament de Guadassuar em done la informació més amunt sol·licitada

Guadassuar, a 12 de juliol del 2012

 

El govern del PP perd el primer judici sobre l'adjudicació de la gestió de l'aigua potable a AQUAGEST, recorre la sentència  i perd el segon judici. No n'encerten ni una.

Ara el jutjat ha enviat un requeriment a l'Ajuntament ordenant que executen la sentència. Després de tant de temps de la sentència (gener 2012), no han fet res de res per complir-la, i el pròxim Ple aprovaran "iniciar" un nou procediment. A soles això, "iniciar", sense res més. Em pareix una burla a la JUSTÍCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada