dimecres, 25 de maig del 2011

GRÀCIES

Gràcies. Vull que esta siga la primera paraula de l'article. A pesar de les enquestes manipulades en contra nostra, a pesar del Guantànamo informatiu de Canal 9, a pesar de molta premsa que s'aprofita de la nostra informació i treball per a després traure a altres i posar-los la medalla, ..... per fi, el valencianisme polític ha entrat a les Corts Valencianes amb 6 diputats i el 7% de vots, gràcies per fer que siguem els únics que hem pujat de vots (ens han faltat només 40 vots per al segon regidor, que li haguérem llevat al PP) . Gràcies per la vostra confiança i els vostres vots.

No ho acabe d'entendre. El PP ha guanyat les eleccions (i els felicite). Però la majoria de persones que es creuen amb mi em feliciten i em donen l'enhorabona. ALguna cosa déu haver canviat en la gent del poble, no ho sé. Però crec que hem sigut capaços d'il·lusionar l'electorat progressista de Guadassuar i els hem donat una esperança per al 2015. Pareix com si el PP no haguera guanyat. El PP de Guadassuar ha passat de quasi 9 regidors a 8 pels pèls. Però insistisc, el més important és que hem il·lusionat de nou l'electorat que no és ideològicament del PP, que hem obert una possibilitat per al futur, i això m'ha fet pensar que el BLOC hem de liderar el canvi a Guadassuar, una responsabilitat que estic disposat a assumir. Espere que d'ací quatre anys, les persones que ens han votat estiguen tan orgulloses del seu vot com ara mateix ho estan. I que hi haja moltes persones més que ho vulguen estar, per a propiciar un canvi que ja es veu més possible, un canvi que és necessari.


Ací teniu els resultats:

Locals:
PP 1906
PSOE 848
BLOC 437
EU 430


PP perd 274 vots
PSOE perd 67 vots
EU perd 48 vots

Nosaltres pugem (els únics) 38 vots respecte 2003, que anàrem a soles. Amb 40 vots més haguérem tret dos regidors, que li l'hauríem llevat al PP.


Autonòmiques:
PP 1956
PSOE 907
BLOC 406
EU 263

PP perd 48 vots
PSOE perd 145 vots
EU perd 95 vots (2003)

Nosaltres pugem 106 vots respecte 2003 (els únics)

BLOC-COMPROMÍS hem obtingut 194.234 vots a les municipals, 374 regidors. A les autonòmiques hem obtingut 175.087 vots i 6 diputats/des. 9 pobles tenen majoria absoluta del BLOC. Per primera volta, hem entrat a l'Ajuntament de València amb 3 regidors/es, on el PP n'ha perdut un i 30.000 vots.

COMARCA: A Carcaixent el BLOC li ha llevat la majoria absoluta al PP i és la segona força política amb 6 regidors/es. El mateix que a Carlet, amb 5 regidors/es i Corbera també 5 (empatats amb el PP) i a Sueca. A Alzira han passat d'un a tres. A l'Alcúdia n'han tret dos (en tenien un), com a Senyera. A Guadassuar ens han faltat només 40 vots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada