divendres, 20 de maig del 2011

PARLAMENT DEL CANDIDAT NÚMERO DOS DE COMPROMÍS, TEO HERRERO

Estimades amigues i amics, molt bona nit a tots.

Una vegada més ens trobem davant d’uns comicis electorals, una vegada més hem de triar quines serAn les persones encarregades de gestionar les nostres institucions, les persones que hauran de marcar les pautes al capdavant del nostre Ajuntament i de les Corts Valencianes.

La Coalició Compromís per Guadassuar presenta una candidatura renovada i amb gent plena d’il.lusió i de ganes de treballar. Gent conscient dels problemes i les inquietuds dels ciutadans i que aportaran les solucions adequades a cada situació que es presente. Gent preparada per a governar com Elena, Encarna, Carles, Àngels, Vicent, Manel, Josep, Alexandra, Carmen, Teresa, o com Pep; gent com tu i com jo.

El nostre Ajuntament necessita un canvi, necessita una nova forma de fer política amb honestedat, eficàcia, coherència i transparència. Estic totalment convençut que un altre camí és possible, perquè ja n’hi ha prou. No es poden fer polítiques per a afavorir uns quants i deixar de banda a uns altres, polítiques per als amics i no per als veïns. Ja n’hi ha prou.

Les coses van com van i hem de canviar-les. Hem d’apostar per la nostra gent, per la gent que treballa, però més encara per aquells que no tenen un lloc de treball, per la nostra agricultura i indústria, pels nostres autònoms i comerços, pel nostre benestar, pel nostre entorn que hem de gaudir i protegir, per nostra fira i les danses, pels nostres músics, pels joves, hem d’apostar per tu.

Les coses poden i han canviar, però per això necessitem el teu recolzament i la teua confiança, et necessitem a tu.

Des d’ací vull agrair el treball dels nostres diputats a les Corts: a Mireia Mollà, a Josep Maria Panyella, a Mònica Oltra i a Enric Morera. Quatre diputats que han portat la nostra veu al parlament, les nostres propostes. Un treball impecable davant d’aquells que no han volgut escoltar, davant d’aquells que no entenen, davant d’aquells que no saben.

També, i de forma molt especial, en nom de la gent del col.lectiu de Guadassuar i en el meu propi, vull donar-li les gràcies al nostre regidor Joan Puchol. Per la seua dedicació i esforç, per eixe control minuciós de la gestió del nostre Ajuntament, per totes les propostes i les alternatives i per saber plantar cara davant les injustícies i la mala gestió de l’equip de govern. Gràcies Joan.

Per tot açò vull demanar-vos que el proper diumenge 22 ens doneu el vostre suport a la nostra candidatura, vull demanar-vos el vot per a la Coalició Compromís, perquè som com tu.

Bona nit i moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada