dimecres, 22 de setembre del 2010

RECURS AIGUA POTABLE

Ací podeu llegir el recurs que vaig interposar a l'Ajuntament contra les tarifes de l'aigua potable. Com podeu comprovar és del mes d'abril, i segueix sense cap contestació



Joan V. Puchol Pérez, regidor del grup Municipal EU-BLOC-Verds: COMPROMÍS per Guadassuar


EXPOSA

Que el 15 d’abril de 2010 ha sigut publicat al BOP núm. 88 un anunci d’Aquagest Levante sobre informació pública de tarifes d’aigua potable aplicables al municipi de Guadassuar. Aquestes tarifes no coincideixen amb les aprovades pel Plenari d’aquest Ajuntament a les ordenances municipals, pel que es refereix al consum domèstic.

Per tot això

DEMANA:

1) Que es tinga aquest text com un recurs de reposició, al•legació, o allò que millor procedisca en dret, contra l’anunci publicat al BOP núm. 88 publicat el 15/04/2010 sobre les tarifes domèstiques d’aigua potable aplicables al municipi de Guadassuar.

2) Que s’anul•len dites tarifes per ser nu•les de ple dret per ser contràries al que va aprovar el Ple de l’Ajuntament de Guadassuar.

3)Que s’informe a l’empresa Aquagest Levante de les tarifes d’aigua potable aplicables per al 2010, que són les contingudes a les ordenances aprovades al Ple municipal.

Guadassuar, 26 d’abril del 2010



Joan V. Puchol Pérez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada