dimarts, 28 de setembre del 2010

EL PSOE NOMÉS FA PROPAGANDA

Les últimes intervencions del PSOE de Guadassuar han sigut repartir fulls perquè els veïns i veïnes del poble presenten recursos contra la TAXA DE FEM i l'AIGUA POTABLE.
En el primer cas, taxa de fem, el que sorprén és que quan es va prendre la decisió al Consorci, els representants comarcals del PSOE no van votar en contra, es van abstindre. A l'acta de la sessió, l'únic VOT EN CONTRA és el del BLOC (ALbert Girona, Alcalde d'Almussafes). I ara, tiren foc i flama de la decisió del Consorci; que si és il·legal, injusta, ... i no sé quantes coses més. Supose que el dia que els polítics del PSOE es van abstindre també era il·legal, injusta i tota la resta. Si és il·legal, per què el PSOE no ha presentat contenciós? Si ells no ho han fet, per què ho han de fer els contibuents? Per a què estan els representants del PSOE?
En l'altre cas, l'aigua potable, més del mateix. Els regidors del PSOE es van abstindre quan s'aprovà la privatització. I ara volen que cada persona presente un recurs individual, quan ho podien haver fet com a partit representat a l'Ajuntament. Com va fer el grup COMPROMÍS el mes d'abril. (http://joanpuchol.blogspot.com/2010/09/recurs-aigua-potable.html)I si el govern del PP no ens dóna una resposta positiva, anirem a contenciós, i guanyarem. Ens gastarem els nostres diners amb advocats per defendre unes tarifes justes per a tot el poble.
El PSOE es gasta els diners en paperets. I es van enterar del tema de l'aigua pel diari Levante, a qui els vaig informar jo, en una nota de premsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada