dimecres, 30 de desembre del 2009

L'ENGANY DEL CAMP DE GOLF (2)

Amb aquest títol vaig ser el primer d'atrevir-me a escriure un article sobre el camp de golf que l'alcalde del PP(i després amb el suport del PSOE, segons comunicat publicat al Levante) volien fer a Guadassuar. Aquest article va ser publicat pel Levante, i moltes persones em van felicitar pel caràcter ponderat i respectuós, però sense deixar de denunciar l'engany que suposava aquest projecte.
Ara ha passat el temps i reprenc aquest títol per a tornar a parlar del mateix, perquè torna a ser d'actualitat. Fem memòria.

El PP va proposar fer dos camps de golf i 6200 cases al PGOU. La Conselleria va emetre resolució FAVORABLE al Concert Previ d'aquest PGOU el 20/04/2007, un mes abans de les passades eleccions municipals, que li donaren al PP huit regidors. Aquest era el seu projecte emblemàtic i la Conselleria, en mans del PP, venia a donar-li conformitat. Aquesta notícia es produí en un moment clau, perquè el promotor d'aquest projecte ja se n'havia tornat enrere, perquè els especuladors s'havien fet amb bona part dels terrenys (encarint el preu de la terra) i per tant, dels beneficis que esperava aconseguir. El PP, com sol fer, ens va tirar la culpa a nosaltres, i això que ja governaven amb majoria absoluta, com ara. Veus com el GOLF sí que es pot fer? Si no ho fa aquesta empresa, en trobarem una altra. Hi ha moltes empreses que estan esperant.

El PGOU està ara a l'Ajuntament perquè s'ha d'aprovar de nou per a sotmetre'l a exposició pública perquè hi ha hagut un canvi substancial. Quin canvi? El GOLF ja no està i passa a ser NO URBANITZABLE. Per què? La mateixa Conselleria que va dir que era possible al Concert Previ, abans d'eleccions, ara, a l'hora de la VERITAT, diu que suposa un creixement desmesurat, insostenible, que dividix en dos el poble. I a tot açò cal sumar els informes desfavorables de diverses administracions estatals i autonòmiques, entre elles la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

CONCLUSIÓ: T'ensenyen el caramel i després et diuen que no. Això és el que ha fet el PP local i autonòmic. Un engany al poble i als propietaris en tota regla, una estafa als seus votants.
Recordem aquell article i no podem deixar de pensar en la nostra posició sensata i ponderada, lluny de demagògies i populisme del PP. Observem que ara la Conselleria dóna com a arguments per a denegar el GOLF els mateixos que nosaltres ja comentàvem (i informàrem a la població): la llei no permet creixements salvatges i insostenibles. I per això aquest projecte no tenia futur. Però en política, per a alguns no hi ha límits, per aconseguir els vots. Però NO TOTS SOM IGUALS. Afortunadament, hi ha el BLOC, en qui podeu CONFIAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada