dijous, 24 de desembre del 2009

EL BIM DE DESEMBRE I EL PP

Acabe de llegir el BIM de desembre. Nou Ajuntament a la portada, però no és més que un dibuix, perquè no està als pressupostos de 2010.

En segon lloc, en l'entrevista a l'alcalde del PP afima que "Amb els diners de la venda dels terrenys de la zona industrial, aprovàrem per unanimitat fer la piscina". Això és absolutament FALS. Les actes del Plens, que són públiques, ho confirmen, si algú dubta de la nostra paraula.
L'alcalde del PP em sorpén quan diu que el BLOC hem de dir-li d'on ha de traure els diners per a fer la piscina climatitzada. Jo pensava que si ell s'havia presentat a les eleccions i al programa posava que la faria, em pensava que ho sabia. Però resulta que no. Ha volgut fer-la amb diners de procedència il·legal, segons sentència judicial condemnatòria. I nosaltres, el BLOC, som uns irresponsables per no dir-li d'on ha de traure els diners per a fer-la sense cometre una il·legalitat. Sí que em sap mal, home. Moltes persones estan tancades en la presó pel mateix: perquè no van fer les coses legalment i les van fer il·legalment. I diu que la culpa la tenim el BLOC? També de tota aquesta gent? Governa el PP amb majoria absoluta i la culpa és del BLOC perquè ens hem empenyat en no dir-li com fer la piscina legalment, per no dir-li d'on trauríem els diners, perquè nosaltres també la dúiem al programa Perquè els del PP ja saben com traure'ls d'una altra manera: Camps ho sap, i Fabra (aquest els trau de la loteria), i Ric Costa, i.... Però els del BLOC sense obrir la boca. I no dir-ho? Xe, que irresponsables!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada