dijous, 24 de desembre del 2009

EL BIM DE DESEMBRE I EL PSOE

A la columna del PSOE al BIM de desembre afirmen que el BLOC vam presentar moltes propostes als pressupostos de 2010.(Però no la dels diners per a fer la piscina, irresponsables que som). Gràcies per reconéixer el nostre treball. Jo els torne el favor i reconec també que El PSOE a la comissió informativa no en va presentar cap, es va limitar a criticar les nostres propostes. Algunes d'elles acceptades en molts ajuntaments governats pel PSOE (com l'Alcúdia), però no pel PSOE de Guadassuar, ells són diferents, pensen diferent i les seues propostes són diferents (a vore si és que els de Guadassuar no són ni del PSOE, de tan diferents). Tan diferents són les seues propostes que són inexistents. No com Zapatero, que té propostes: pujar l'IVA a tots. Molt social, generador de treball i respectuós amb els treballadors. O el nou sistema de finançament autonòmic, que ens deixa als valencians a la cua d'Espanya, els últims, els qui menys anem a cobrar.
Resulta que segons el PSOE les nostres propostes o eren "innòcues" i sense repercussió al pressupost, o , pitjor encara, servirien per a pujar impostos. Sort que al costat està la nostra columna de COMPROMÍS, on apareixen resumides aquestes propostes. I la paraula més repetida és: BONIFICACIÓ. Precisament el PP es queixava del contrari, que fer política des de l'oposició era fàcil: baixar tots els impostos i au. Nosaltres vam argumentar cada una de les propostes, per què la volíem bonificar. I també li vam presentar propostes per compensar, perquè som un grup seriós i responsable, i ens havíem posat en lloc del govern (bé, en realitat el govern només va fer dos propostes, i això que la responsabilitat de governar és seua). Efectivament, en algunes ordenances vam proposar pujar impostos: als qui contaminen i als bancs per diferents conceptes. I a aquells que paguen menys que la resta de veïns de manera discriminatòria, sense cap justificació raonable. I no eren propostes tancades, sinó que pretenien generar un debat, inexistent des de fa molts anys al nostre Ajuntament en aquest tema, i arribar a acords i consensos entre tots. Però el PSOE venia amb una actitud molt clara a la Comissió Informativa: estan enfadats amb Compromís perquè un dia, en una columna ens vam atrevir a dir que "no entenem l'abstenció del PSOE en aquest tema". Se sentiren agredits i fins i tot insultats. I des d'eixe moment ve el mal rotllo. En fi...
El PP només ens va aprovar una proposta, però ens prometé que la resta les estudiarien amb major deteniment per a l'any que ve. Del PP esperem poc, però del PSOE, després de llegir el seu comentari, res de res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada