diumenge, 20 de maig del 2012

PROPOSTES PRESENTADES PER COMPROMÍS EN ESTA LEGISLATURA


Juny 2011: Demanem que es redctifique la Ronda i no es continue l'actual projecte.
Juny 2011: Ens oposem al Decret de plurilingüisme i demanem un model de consens.
Juny 2011: Demanem que es respecte la llei i se’ns envie la documentació en valencià.
Agost 2011: Recolzament a la Plataforma de Centres de Música Autoritzats i les ajudes econòmiques per garantir la continuïtat de conservatoris i centres autoritzats
Octubre 2011: Demanar a Conselleria unes instal·lacions dignes a l’Institut de Guadassuar, sense barracons. Ens van contestar que ho estan fent. El PP votà en contra de la mateixa proposta a les Corts Valencianes, presentada per Compromís. Sí que ho estan fent, sí.
Octubre 2011: Demanar a Conselleria noves beques de menjador i la rebaixa del requisit per a obtindre-les. Demanar que Conselleria pague els proveïdors dels menjadors.
Desembre 2011: Proposta de bonificacions del 30% de l’IBI (contribució) per a famílies en paro.
Desembre 2011: Demanar al cadastre la revisió dels valors de les cases a la baixa, d’acord amb el valor de mercat actuals.
Desembre 2011: Rebuig a la proposta de la Generalitat de posar sòl públic municipal d’ús escolar a disposició d’empreses privades.
Desembre 2011: Demanem que s’aposte pel sistema de devolució i retorn dels envasos (SDDR) per reduir els residus (com es fa a Alemanya amb molt d’èxit)
Desembre 2011: Substituir el sistema de recollida de residus per altres més eficients i barats, com el “porta a porta”, implantar el SDDR i el sistema de pagament per generació (qui més residus tira, més paga). Alternatives, realistes i provades, al sistema obsolet, antic i caríssim de macroabocador proposat per l’alcalde.
Gener 2012: Crear un Pla d’ocupació Local, amb els diners que s’obtinguen per l’augment d’impostos municipals que ha aprovat el govern de Rajoy.
Gener 2012: Retirada del decret del govern valencià on s’aproven les retallades en educació, sanitat, i empleats públics en general.
Febrer 2012: En contra de les retallades en urgències de l’Hospital de la Ribera, ja que a l’empresa no se li ha retallat cap ingrés.
Febrer 2012: Condemnem les brutals agressions que han patit l’alumnat de l’IES Lluís Vives de València, i demanem la dimissió de Paula Sanchez de Leon, delegada del govern responsable de dita actuació desproporcionada, i dels responsables policials.
Febrer 2012: Contra l’acord de la Unió Europea i el Marroc, que perjudica l’agricultura valenciana.
Febrer 2012: Exigir igualtat de tracte i d’oportunitats en l’àmbit laboral en les contractacions de l’Ajuntament.
Març 2012: Modificació del decret per al pagament de deutes dels ajuntaments, amb un interés de l’1,25% (en lloc del 6,35%), i que es done prioritat PIMES i autònoms.
Març 2012: Demanem la retirada de la reforma laboral del govern espanyol, atac frontal als drets dels treballadors/es.
Abril 2012: Contra les retallades i impagaments del govern valencià a les escoles de música.
Abril 2012: Demanem que el govern valencià pague als agricultors els deutes pendents per les ajudes dels anys 2010-2011 (22.338.443 euros)
Abril 2012: Demanem l’alliberament del peatge de l’AP-7
Abril 2012: Rebutgem que el govern rescate les autopistes de Madrid a costa d’allargar  més temps el peatge als valencians/es.

Cap de les nostres propostes ha sigut debatuda ni tractada en cap Ple, incomplint la llei. Per al Ple de 31 de maig, el PP ha inclòs 12 d'aquestes mocions, però hi ha moltes més.

Total: 23 propostes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada