diumenge, 22 d’abril del 2012

MOCIÓ ALLIBERAMENT PEATGE AUTOPISTA A7



En Joan V. Puchol Pérez, com a Regidor de l'Ajuntament de Guadassuar, en representació del Grup Municipal Compromís, i en aplicació dels articles 91 i 97 del R.O.F., presenta per a la seua inclusió i debat davant del Ple Ordinari de l’ajuntament la següent MOCIÓ per al seu debat i aprovació si s’escau.

Davant de la possibilitat de les que concessionàries d’autopistes de Madrid, la ministra del Govern espanyol Anna Pastor ha manifestat la seua voluntat de rescatar aquestes autopistes i finançar el rescat allargant les concessions de les autopistes de Catalunya i del País Valencià, amb els greuge que això suposa de cost el als valencians i valencianes, que hauran de continuar pagant peatge durant més anys per rescatar el de Madrid. Durant molts anys la Comunitat Valenciana ha hagut de patir un enorme greuge pel que fa als peatges. Mentre Madrid es pot connectar amb tots els punt de la península per via rapida gratuïta i no paguen pràcticament peatges, un 48% dels ingressos dels peatges de totes les autopistes de l’Estat es concentra a Catalunya i al  País Valencià. Amb els nous anuncis de la Ministra Pastor aquest greuge, lluny de mitigar-se, s’augmentarà considerablement.
En atenció a estes consideracions, el Ple de l’Ajuntament de Guadassuar acorda:
1- Primer-. L’Ajuntament de Guadassuar manifesta el seu rebuig al possible rescat per part del Govern l’Estat de les autopistes de radi de Madrid a costa d’allargar les concessions de les autopista de peatge del País Valencià
2-. L’Ajuntament de Guadassuar exigeix al Govern de l’Estat respectar els venciments de les concessions de les autopistes sense afectar els recursos del conjunt dels ciutadans i ciutadanes del País Valencià.

Guadassuar, a 10 d’abril del 2012




Joan V. Puchol Pérez
Regidor de Compromís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada