dilluns, 19 de desembre del 2011

PROPOSTA DE REBAIXA DE l'IBI A ATURATS i PRIMERA VIVENDA


Joan V. Puchol Pérez, Portaveu del Grup Polític Municipal Coalició Compromís, en virtut d’allò que disposa La Llei de Règim Local Valencià (Article 116) i el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de l’Ajuntament de Guadassuar, presente la següent PROPOSTA, perquè, s’incloga en l’Ordre del dia del pròxim Ple Ordinari que se celebre a l’Ajuntament de Guadassuar.


Vista l’ordenança municipal reguladora de l’impost de béns immobles (IBI), C. Compromís presenta aquestes esmenes, en forma de PROPOSTA DE RESOLUCIÓ per al Plenari Municipal de l’Ajuntament de Guadassuar.

1)Es concedirà una bonificació del 30 % de la quota tributària a les famílies que acrediten que tots els membres capacitats laboralment  es troben en situació d’atur.

a) Aquesta bonificació se sol·licitarà per escrit i dins del període de pagament voluntari.

b) A la sol·licitud s’acompanyarà tota la documentació que acredite la situació d’aturats de cadascun del membres de la unitat familiar capacitats laboralment.

c) La sol·licitud només tindrà efecte a l’exercici fiscal corresponent i no per als següents . En cas de mantenir-se la situació laboral s’haurà de sol·licitar i acreditar novament.

2.- Es concedirà una bonificació del 30% en la quota tributària corresponent a la compra de la primera vivenda.

a) Aquesta bonificació se sol·licitarà per escrit i dins del període de pagament voluntari.

b) A la sol·licitud s’acompanyarà tota la documentació que acredite la compra de l’ immoble, com també còpia de la declaració de la renda o autorització administrativa de consulta, justificativa d’adquisició de primera vivenda.

c) Aquesta bonificació se sol·licitarà l’any següent a l’exercici  fiscal on es declare a l’ Agencia Tributària  la compra de la primera vivenda. “

Guadassuar, a 19 de desembre de 2011






Joan V. Puchol Pérez
Regidor de Compromís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada