diumenge, 25 d’abril del 2010

EL DESTARIFO DE LES TARIFES DE L'AIGUA POTABLE

El govern del PP de Guadassuar ha apujat un 30%
el preu de l’aigua potable per al consum domèstic.


“El PP pretén enganyar una vegada més al poble”

Ara que el PP parla de mesures anticrisi (sense concretar,clar, perquè espantarien els possibles votants). Ara que el PP vol fer campanya contra la pujada de l’IVA que pretén el govern central. Ara que la crisi econòmica ha deixat famílies sense treball, sense casa perquè no poden pagar la hipoteca. Ara que el govern del PP de Guadassuar ha dit que el 2010 congelava els impostos municipals. Ara va i fa, després de negar-ho, el que des de COMPROMÍS vam anunciar: pujar les tarifes de l’aigua. I no l’equivalent a l’IPC, sinó molt més, moltíssim més. De manera que la privatització de l’aigua la pagarem el poble. El govern municipal ja ha cobrat els més de 600.000 euros de l’empresa que s’ha quedat el negoci de l’aigua de Guadassuar, que li han durat menys que un caramel a un xiquet. I per via d’urgència, el PP local aprovà el conveni regulador, el que va redactar l’advocat assessor –pagant el poble- del govern popular, en el qual estableix uns preus un 30% més elevats per a l’aigua potable de consum. Contràriament al que s’havia aprovat al Ple, contràriament al que havia aprovat el mateix PP.Ara es fan els tontos i diuen que no saben res.

Però aquests diners de la pujada no aniran a les arques municipals, no. Perquè el pitjor de tot és que aquest augment beneficiarà solament l’empresa concessionària, i perjudicarà al poble: el mateix servici, la mateixa aigua, però ara un 30% més cara, Quina gran gestió!

Tan important que és l’aigua per al PP (això diuen, clar) i va i la privatitzen? Va i la deixen en unes mans que no són les d’ells, ells que cobren tots jornal de l’Ajuntament?. Deu ser que no es fien de la seua gestió. O potser només veuen en l’aigua un negoci.

Per als contribuents del poble, l’únic negoci serà com pagar l’aigua potable un 30% més cara per als 25 anys que han aprovat. Un problema més a afegir als desocupats, les famílies, als autònoms,... a qui el PP diu que vol ajudar. Una cosa és el que diuen, la realitat costa un 30% més cara a Guadassuar.

(El Butlletí Oficial de la Província (BOP) núm 88 de 15 d'abril ha publicat l'anunci d'Aquagest sobre tarifes d'aigua potable aplicables a Guadassuar. Són un 30% més cares que les aprovades en l'ordenança municipal)

NOTA: Aquesta notícia ha aparegut al diari Levante. Cal dir que la informació és única i exclusivament meua, el treball d'investigació meu (i algunes persones que anònimament m'han ajudat). Hi ha qui s'empenya en fer vore les coses d'una altra manera I apareixen les declaracions del PSOE, que en realitat no sabia res i no podia opinar, i a més a més, es va abstindre en la votació de la privatització de l'aigua potable, mentre nosaltres vam votar en contra. LA informació s'ha de donar com és, ni que siga per respecte als regidors que ens ho treballem.
Ja vorem finalment quines tarifes ens apliquen. Em pareix que haurem d'anar als jutjats, i de segur que som el BLOC (com en la piscina, que hem guanyat) els que ho portem als tribunals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada