dimecres, 26 de març del 2014

PER RECLAMAR EL "CÈNTIM SANITARI"

El Tribunal Europeu ha fallat en contra del govern espanyol, declarant il·legal el recàrrec que cobrava als combustibles per a vehicles, l'anomenat "cèntim sanitari". EL Tribunal condemna el govern espanyol a tornar als usuaris els diners recaptats il·legalment.
A l'Ajuntament de Guadassuar hem presentat una moció sol·licitant la devolució dels diners del combustible usat pels vehicles municipals, que ja està estudiant quants diners li han de retornar.
Com que els usuaris també poden reclamar eixos diners, posem ací a la vostra disposició un imprés que cal omplir per demanar-ho. És l'imprés que ha confeccinat la Unió de Consiumidors de la Comunitat Valenciana.

Imprés per demanar el cèntim sanitari

L'imprés ha de presentar-se en l'Agència Tributària (Hisenda) per duplicat (un per a tu, amb el segell de registre). L'administració té sis mesos per resoldre. Recorda adjuntar les factures o extractes bancaris


2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola!

    Som altra vegada els de ''La Veu de Guadassuar'' ens comuniquem amb vosaltres per convidar-vos a participar en una entrevista al nostre periòdic. Ens preguntem si ens podrieu facilitar una direcció de correu electronic per així parlar. La nostra direcció de correu electrònic es laveudeguadassuar@gmail.com

    Moltes gràcies,
    el director de La Veu de Guadassuar

    ResponElimina