dimecres, 5 de març del 2014

CAL PARTICIPAR EN LES PRIMÀRIES DE COMPROMÍS



Cal participar en el procés de Primàries de Compromís, una experiència única possiblement a tot Europa per les seues característiques, i que encetarà de veritat i en la pràctica una nova manera de fer política realment democràtica i participativa.
No solament anirem a votar el dia de les eleccions. No votarem una llista cuinada en un despatx.
Tindrem l'opció, si així ho volem, de votar una llista confeccionada i seleciconada entre tots i totes i amb criteris de majoria popular.
Però, per a això cal participar, cal preocupar-se i ocupar-se'n una miqueta, que ja sabem què passa quan ens ho donen tot fet, mort i pelat.
Com? inscrivint-nos com a electors per a poder votar i decidir qui volem que vaja en la llista. I anant a votar en el Procés de Primàries de Compromís.
Teniu en compte que el resultat de l'experiència serà important per a després confeccionar les llistes en la resta d’eleccions: les locals, les autonòmiques i al Parlament de Madrid.
Al lloc coaliciocompromis.net/primaries, podreu trobar tota la informació, així com les dades, els impresos, els perfils dels candidats, etcétera. I us podeu apuntar a votar des d'eixa mateixa pàgina.
També, i més en calent, el proper 11 de març, dimarts, a les 19:30, al Casino del Carrer Muntanya d' ALGEMESÍ, hi haurà un acte de campanya de primàries, on tenim previst que vingen totes i tots els candidats a anar en la llista de Compromís. Explicaran les seues propostes i ens permetran valorar quin o quina, quins o quines seran més mereixedors de la nostra confiança. Us esperem a tots i totes.
El dia 5 de març, a les 11:30 als locals de la Mancomunitat a Alzira hi ha prevista una roda de premsa, on els reponsables de la Coalició donaran a conéixer el procés de Primàries de Compromís per a les Eleccions al Parlament Europeu.
També als llocs d'informació que s'esmenten trobareu les distintes formes que s'han arbitrat per a exercir el vot, electrònicament, per correu o presencial.
Queda pendent establir si es pot muntar una taula al nostre col.lectiu o si el vot presencial l'haurem de fer a algun dels pobles veïns.
Animeu-vos i participeu, inscriviu-vos com a electors en el Procés de Primàries de Compromís i animeu a fer-ho a tots els que conegueu que puguen compartir el nostre ideari.
Hi ha de termini per apuntar-se a votar fins el 9 de març.

Has de saber que per a mi personalment i per a tot el col·lectiu local és molt important que participeu.

Més informació, a INFO-COMPROMIS, en coaliciocompromis.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada