dijous, 17 de març del 2011

FRACÀS I MENTIDES DEL PP DE GUADASSUAR: PUNT FINAL DE L'ENGANY DEL GOLF (crònica d'un engany anunciat)

El PP va prometre el 2007 que faria 2 camps de golf i més de 8000 cases, el PAI de l’Alter, el PAI de la Sala Rex i el PAI de la Cooperativa. En quatre anys no han fet res, només mentides per enganyar al poble.

El 2007, abans de les eleccions, la Conselleria va enviar un informe on deia que es podia fer el golf. Mentira. Perquè després d’eleccions, la Conselleria envià un informe on diu que el golf incompleix unes quantes lleis, és desmesurat, poc creïble, inverosímil, sense rigor, insostenible (copiat literalment de l’informe de Conselleria). Com havíem advertit el BLOC. O siga, a més d'un engany, era una xapussa.

La Conselleria del PP i l’Ajuntament del PP han enganyat al poble. I el PP ha mentit perquè ha continuat afirmant que el golf anava avant (mireu els BIM 2008-2009- 2010).I després, per llevar-lo del PGOU han posat l’excusa de la crisi, però això és mentida, com demostra l’informe de Conselleria.

Ara el PP no ha aprovat cap pressupost per al 2011 (això ací no havia passat mai, només passa en governs dèbils), s’ha quedat sense idees ni propostes, està desbordat per la crisi. Un govern que no sap reaccionar en el moment que més el necessita el poble és un govern fracassat. Tocat i afonat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada