dilluns, 26 de gener del 2015

ARTICLE ENVIAT AL BIM DE DESEMBRE DE 2014



Com tots sabeu, el Partit Popular de Guadassuar ha dut el nostre poble a ser un dels pobles més endeutats de tot Espanya. Mala gestió econòmica, gastar els nostres diners a mans plenes i sense trellat, obres innecessàries com l’aparcament sense cotxes, un nou Ajuntament sense acabar i que no necessitem per a res, una nova empastrà en la Ronda, que cada volta s’empastra més amb nous trams, cada un d’una manera diferent a l’anterior,... A hores d’ara, la documentació de la Secretària-Interventora mostra un endeutament de 6,18 milions d’euros, més de mil euros per habitant!

Un partit que endeuta un poble fins al 149,7% no hauria de continuar governant el nostre poble.

Com tots sabeu, el Partit Popular, i més en concret el PP valencià, és el primer partit en corrupció a tot Espanya. Més de cent càrrecs imputats en són un bona mostra de la vergonya política d’este partit. Però si això no fóra suficient, en lloc de tirar fora els corruptes, el partit i el seu president espanyol, Mariano Rajoy, com el president del PP valencià, Alberto Fabra, encara els defenen, mentre cada dia s’airegen les converses dels corruptes amb constructors per repartir-se el botí, els sobres plens de diners en negre, que duran als seus comptes de Suïssa i paradisos fiscals. Els corruptes continuen en el càrrec amb total impunitat.
La falta d’una resposta contundent per part dels dirigents del PP els converteix en còmplices de la corrupció, i fa pensar que no són del tot innocents, que saben i coneixen el que passa al seu partit, que estan empastrats com els altres i tenen por d’actuar amb contundència per si algú “tira de la manta”. No debades, Rajoy i Aznar també apareixen en els “papers de Bárcenas”

Un partit corrupte no hauria de continuar governant els valencians ni els espanyols.

El pitjor de tot és que el partit que ha endeutat Guadassuar i el que ens ha situat al capdavant del món en corrupció és el mateix partit.

I ara què fem? Anem a tirar-los fora!

2 comentaris:

  1. Així es.
    Esperem que tan sols resten quatre mesos per a que despertem del mal somni en el qual portem ja vàries décades.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Paco. El 24 de maig tornarem a somriure.

    ResponElimina