divendres, 14 de febrer del 2014

EL PRESSUPOST MUNICIPAL 2014 (5): Govern, Serveis i Administració

Eexplicació del pressupost municipal de 2014, amb el detall del capítol 9,que ocupa el quart lloc en despeses de l'Ajuntament: Govern, serveis i administració.


















Comparativa respecte del 2013:





















-Dins dels Serveis Generals podem trobar el jornal dels funcionaris de l'Ajuntament, impressores, material informàtic, telèfon, etc.
-L'apartat Órgans de Govern està format, entre altres, pel jornal de l'alcalde (39.121,88 euros), protocol, dietes, publicitat, defensa jurídica (50.000 euros), calendaris, indemnitzacions grups polítics (1.504 euros) i assistència regidors als plens i comissions (15.000 euros). Baixa perquè els jornals d'alguns funcionaris que es pagaven ací ara es paguen en un altre capítol.
-Administració i recaptació compta amb els 75.000 euros per a l'empresa de recaptació municipal dels impostos. Baixa perquè ja no  es computa l'IAE de Diputació i la partida de bestreta (anticipos) per al personal de l'Ajuntament.
-En el pagament a altres administracions paguem a la Mancomunitat de la Ribera, la Federació de municipis valencians i Federació de municipis espanyols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada