dimarts, 21 de gener del 2014

PRESSUPOST MUNICIPAL 2014 (3): SANITAT, EDUCACIÓ, CULTURA, ESPORT

Ací tenim el detall del capítol 3: Producció de béns públics de caràcter preferent, que es refereix a despeses en Sanitat, Educació Cultura i Esport. Es tracta del segon capítol més important de despeses de l'Ajuntament. (Vegeu El pressupost 2014)

















I ací la comparativa amb el pressupost de l'any anterior:




















COMENTARIS:
-L'esport és en el que més diners es gasta d'aquest capítol. I puja respecte l'any anterior. Es gasten en personal, subvencions associacions esportives, manteniment instal·lacions, llum i gas (molt elevats ara per la piscina coberta)
-Cultura i festes baixa. Ací tenim el personal, biblioteca, manteniment edificis, ràdio Guadassuar, activiats culturals, subvencions associacions (puja), banda (igual), joventut (baixa), festes (baixa).
-Educació baixa, ja sabem que això no li interessa al PP. Per això fan una nova llei d'Educació (LOMCE) sense consens, amb l'anunci de tota l'oposició que la canviaran quan governen. Experts en educació, associacions de pares i mares, professorat, sindicats i estudiants han manifestat el seu rebuig. Ací tenim la psicóloga, l'EPA, conserge, beques de la Dipu, manteniment, llum, gas, assegurances i subvencions a escoles. Quan hi havia treball, es donaven beques de llibres. Ara que fa falta per la crisi, ja no es donen. El món al revés.
-Sanitat: es tracta de la partida de 4000 euros destinada a desinfecció i desratització del poble. Que per cert, està ple de panderoles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada