dilluns, 12 de juliol del 2010

AMB EL PP PAGUEM MÉS IMPOSTOS

ELS LLAURADORS
Un llaurador paga a Guadassuar més del doble en impost de rústica que un llaurador a l’Alcúdia. Per què?

NOU IMPOST DE FEM
A Guadassuar hem estat pagant uns 21,32 euros a l’any en impost pel tractament del fem. Ara, en plena crisi econòmica, passarem a pagar-ne 44,8 euros. Per què no beneficia directament a les persones el fet de tindre la planta de fem a Guadassuar?. Per què s’ha quedat estos diners l’Ajuntament tots estos anys? En què se’ls han gastat?


EL DESTARIFO DE LES TARIFES DE L’AIGUA
El PP ha privatitzat el servei d’aigua potable. Van dir que milloraria el servei i que pagaríem igual. L’Ajuntament ja ha cobrat els 600.000 euros per privatitzar l’aigua durant 25 anys, i als dos mesos ja no li’n quedava cap. I estem pagant l’aigua un 33% més cara. Al mes d’abril el grup COMPROMÍS vam informar que estes tarifes no són les aprovades per l’Ajuntament en l’ordenança municipal, per tant no són correctes. I estem en juliol i no han fet res per defendre els interessos del poble. I això que els 8 del PP cobren. I això que tenen advocats assessors que també cobren. Podeu presentar una reclamació.

LA ITV
Un valencià o valenciana paga 60,51 euros per passar la ITV d’un cotxe amb motor Dièsel. És el preu que posa el govern valencià. Les persones que passen la ITV a Astúries paguen 23,80 pel mateix; o siga, que paguem quasi el triple per la mateixa faena. I si no passes la ITV, tornes a pagar. En quasi totes les comunitats autònomes la segona revisió és gratuïta. Algú s’està forrant, i nosaltres, com sempre, a pagar.

AUSTERITAT
EL grup municipal COMPROMÍS vam presentar un Pla d’austeritat per fer front a la crisi ecomòmica i demanàrem la reforma de la majoria d’impostos. El PP de Guadassuar votà en contra perquè ”ells ja ho estaven fent”. El resultat el sabeu de sobres: en 2009 s’han gastat vora 10.000 euros cada mes en bars i restaurants, més de 12.000 euros al mes en protocol. Diners de subvencions gastats en obres molt cares que no fan falta, com l’aparcament subterrani. Compromís vam demanar que amb eixos diners arreglaren l’edifici Balmes, que està caient a trossos.
I què em dieu de la reforma de l'Avgda Diputació? Menuda M....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada